INDRUKKEN VAN GASTEN

 

In het afgelopen seizoenen schreven gasten van Villa Sabina hun impressies in het gastenboek, hieronder enige citaten daaruit. Het gastenboek is in Villa Sabina aanwezig en bevat ook suggesties voor excursies en activiteiten.

 

Fam. de J.

 

Na het lezen van alle informatie en kleurrijke (soms prozaische) beschrijvingen van de streek en het huis word je nieuwsgierig wanneer je het huis en de streek nadert. Hoe zal het in werkelijkheid zijn? Magnifiek! Geen woord teveel. Wat een locatie met haar vele vergezichten en geluiden!

 

Fam. B

 

Al jaren komen we in Italie en al veel huizen hebben we 'bewoond', maar tot nu toe spant Villa Sabina de kroon. Hier kom je helemaal tot rust. Gecombineerd met de gezelligheid van Castelnuovo di Farfa en haar aardige inwoners, de lekkere koffie bij bar Piccolo, Rome, het heerlijke eten..., dit alles maakte onze vakantie tot een succes.

 

Fam. K.-v.L

 

Wat is de Sabina mooi! En jullie huis is een droomhuis. Wat een prachtige vergezichten. Het Italiaanse leven wordt hier echt geleefd.

 

Fam. van G.

 

Wij hebben genoten van de rust hier, het prachtige uitzicht en de dagtripjes naar Rome. Veel dank voor alle goede aanwijzingen in jullie handleiding, wij hebben er veel nut van gehad.

 

Fam. Y.E.

 

Wat een rustgevende locatie met prachtige vergezichten en heerlijke geuren. Alles is er nog op z'n Italiaans ook, bravo!

 

Fam. P.

 

Een heerlijke laatste avond in dit prachtige huis, zo konden we de week afsluiten met een sprong in het mooi verlichte zwembad. We voelden ons hier heel erg thuis en dat kwam niet alleen door het servies uit mijn jeugd. De plek, de rust, de geweldige bakker, de spannende wandelingen, wij hebben nog lang niet alles gezien en gedaan, dus we komen heel graag terug. De handleiding is geweldig!

 

Fam. H.

 

De reis naar Rome zoals aangegeven ging bij ons steeds super en in Rome zijn wij ook nog lang niet uitgekeken. Heerlijke Rome gidsen hier, om goed voor te bereiden.

 

Fam. M.R.

 

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in dit heerlijke huis! Lekker luieren bij het zwembad, dagtripjes naar Rome, Rieti en Tivoli. Onze buiken volgegeten aan kersen en jam maken van de abrikozen die in overvloed aaanwezig waren. Zoals gezegd we hebben genoten!

 

Fam. de J.

 

Een oase van rust, zo dicht bij Roma Caput Mundi! De mogelijkheden vanuit de Villa Sabina zijn eindeloos. Vooral een bezoek aan de abdij (met rondleiding) is aan te raden.

 

Fam. van der L.

 

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Villa Sabina! De ochtend begon meestal met een duik in het zwembad, daarna op de fiets naar Bar Piccolo voor en capuccino tussen de locals om vervolgens vers brood te halen bij de bakker. De dag kon dan al niet meer stuk!